Fiddan Mini Camping

Omringet av naturen

Velkommen til Fiddan!

Velkommen til vår Mini Gårds Camping på Fiddan Øko-Gård – et perfekt tilfluktssted for en avslappende ferie i vakre omgivelser. Vår campingplass er ideell for små campingbiler, campingvogner eller telt.

Bare 250 meter unna finner du badeplass på Fiddan hvor du kan nyte avkjølende dukkerter.

Vil tilbyr gratis tilgang til kran med drikkevann og bad med toaletter, dusj og vaskemaskin nede på gården 50 meter fra campingen. For de som ønsker en forfriskende dusj etter varm sommerdag, vær oppmerksom på at det er begrenset mengde varmt vann tilgjengelig i dusjen, så det er lurt å være rask.

Hvis du trenger å vaske klær, koster vaskemaskin kr 30 pr vask. Vi aksepterer betaling via Vipps eller kontant.

Hvis du trenger strømtilkobling under oppholdet ditt, kan du bestille dette mot en ekstra kostnad på kr 150 per natt. 

 

Det er viktig å merke seg at campingplassen vår har en bratt oppoverbakke, og derfor anbefales det ikke å komme med store campingbiler eller vogner. Hvis du likevel ønsker å besøke oss med en større enhet, kan vi hjelpe deg ved å trekke bilen eller vogna opp bakken med traktor om nødvendig. Hvis du har en 4WD-kjøretøy, vil du imidlertid ikke ha noen problemer med å takle bakken.

Vær oppmerksom på at det dessverre ikke er mulighet for tømming av gråvann eller toaletter på vår campingplass. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Fiddan Mini Camping, hvor du kan oppleve fred og ro i naturen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål:

Bestill din plass her. 

Fiddan – Det gode liv